Nyheder

Nyt venture index: Nordisk venturekapital outperformer de børsnoterede markeder
24. nov. 2015

Nordic Venture Network, en klub af førende nordiske venturekapitalselskaber, lancerer i dag det første venturekapital indeks med faktiske afkast fra det nordiske venturemarked siden 2000. Nordic Venture Performance Index (NVPI) indikerer, at det nordiske venturemarked har outperformet de børsnoterede markeder samt øvrige venturemarkeder ved at levere et stort antal succesfulde virksomheder siden årtusindeskiftet.

Børsen Play: Kapitalfonde kan levere børsnoteringer i 2016
18. nov. 2015
Kapitalfonde er Danmarks fremmeste leverandør af nye virksomheder på børsen. Se interview med Jannick Nytoft på Børsen Play.
Debat: Kapitalfondes børsnoteringer slår det øvrige marked
16. nov. 2015
Kapitalfondsejede virksomheder klarer sig bedre efter børsnoteringen end markedet generelt. Det skriver Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA, i et debatindlæg i Jyllands-Posten.
Status på det nordiske transaktionsmarked
14. nov. 2015

Et marked karakteriseret ved god adgang til kapital, øget appetit, men fortsat et moderat antal transaktioner, mens børsnoteringsmarkedet stadig er et attraktivt alternativ.

Antallet af nordiske M&A-transaktioner er faldet med 18% i de første 10 måneder af 2015 i forhold til samme periode året forinden, hvilket virker paradoksalt i lyset af de fortsat likvide gældsmarkeder, stigende mængder dry powder, samt det forhold, at flere strategiske købere i øget omfang prioriterer akkvisitioner efter de seneste år at have styrket deres kapitalstruktur. Dog er M&A-markedet påvirket af et fortsat stærkt IPO-marked, om end med store variationer fra land til land.

Nordic Startup Investor Networks create NordicBAN
11. nov. 2015
Eight Nordic and Baltic Investor Networks aim for a single market for investing in startups.

Side 1 af 26  > >>