Nyheder

Kronik: Fjern særskatten på iværksætteri
21. apr. 2016

Iværksætterskatten på udbytter bremser årligt et trecifret millionbeløb i riskovillig kapital, skriver Ole Steen Andersen og Jannick Nytoft i Børsen.

Ritzau: Flertal vil slippe pensionsformuer fri til iværksættere
13. apr. 2016
Et politisk flertal vil lempe reglerne for, hvor meget af sin private pensionsformue man må investere i iværksættere. Det sker i kølvandet på, at erhvervs- og vækstministeren i Børsen har taget positivt imod DVCAs forslag om at liberalisere reglerne.
Børsen: Privates pensioner skal sparke liv i virksomheder
13. apr. 2016
Drop rigide regler og sæt private pensionsformuer fri til investeringer i iværksætteri. Jannick Nytoft roser erhvervs- og vækstministeren for ny melding, der skal sætte 132 mia. kr. fri til vækstskabelse i Danmark.

Ekstra Bladet: Kapitalfonde elsker Danmark
06. apr. 2016

Udenlandske kapitalfonde er særdeles aktive i det danske erhvervsliv. Kapitalfondsejede virksomheder skaber højere vækst end børsnoterede fortæller DVCA's adm. direktør, Jannick Nytoft.

Børsen: Vi er ikke en flok julemænd
07. mar. 2016
Det er ikke blot en gavebod, der deles ud af, når business angels går ind i virksomheder. Der forventes hårdt arbejde og gerne et økonomisk afkast til gengæld, slår Jesper Jarlbæk, formand for DVCAs business angel udvalg, fast i et interview med Børsen.

Side 1 af 31  > >>