Nyheder

Business: Milliarder til næste jobraket ryger uden om danske virksomheder
17. okt. 2016

Den samlede investeringsaktivitet i danske venturefonde er steget med næsten 40 procent fra omkring to milliarder kroner i 2014 til 2,7 milliarder kroner i 2015, viser to nye analyser fra Erhvervs- og vækstministeriet, men bag ved tallene gemmer der sig en tendens, der er dårligt nyt for drømmene om firmaer med over 1.000 ansatte.

Børsen: Brug for forbedring af investorfradraget
13. okt. 2016

Et dansk investorfradrag er en fremragende idé, men regeringens forslag bør styrkes så professionelle investorer også kan gøre brug af fradraget. Læs artiklen med bl.a. Jannick Nytoft, Jespar Jarlbæk samt Erhvervs- og vækstministeren.

Berlingske: Kapitalfonde betaler 8,5 mia. kroner i skat
19. sep. 2016
Det er veldokumenteret, at kapitalfonde bidrager positivt til økonomien ved at gøre virksomhederne mere produktive og øge den organiske vækst. Ole Steen Andersen og Jannick Nytoft skriver i Berlingske.
TV2: Britiske iværksætter-vilkår skal overføres til Danmark
05. sep. 2016
TV2 Business har talt med Jannick Nytoft. DVCA's beregninger viser, at et bredere investorfradrag potentielt vil kunne skabe 1.800 iværksættervirksomheder og 9.000 arbejdspladser.
Mandag Morgen: Vækstudspil udløser ingen dansk Tesla
05. sep. 2016

Regeringens vækstudspil målrettet mod fremtidens vækstvirksomheder er et skridt i den rigtige retning. Men forslagene skal være mere potente og ambitiøse, lyder det fra erfarne vækstpraktikere.

Side 1 af 36  > >>