Nyheder

Børsen: Investorer om aktieskat: Parallelslalom med løn er ikke nok
18. maj. 2016
Skal selvstændige ikke være stillede værre end lønmodtagere, skal kapitalbeskatningen i Danmark sænkes gevaldigt. Sker det ikke, vil det høje niveau fortsat dæmpe investeringslysten i Danmark.
Mandag Morgen: Når business angels møder andelsbevægelsen
17. maj. 2016
Attraktive skattefradrag og lempeligere regler for investeringer med pensionsmidler er nogle af de initiativer, som skal fremme danskernes investeringslyst i startups.
Blog: Gør iværksætteri til en folkesag
13. maj. 2016
Hvis Danmark skal ud af vækstkrisen, skal vi øge antallet af business angels i Danmark samt frigive mere risikovillig kapital fra business angels til unge iværksættere, der arbejder med disruptive teknologier. Det skriver Jesper Jarlbæk, formand for DVCAs business angel udvalg, i Mandag Morgen
Finans: Danske venture- og kapitalfonde tiltrækker mere kapital end resten af Europa
11. maj. 2016
2015 var et nyere rekordår, når man ser på venture- og kapitalfondes investeringer i virksomheder i Danmark. Sammenligner man med BNP, har danske venturefonde investeret mere end nogle andre lande i EU.
Børsen: Sæt gang i investeringslysten
10. maj. 2016
Et politisk flertal bakker op om at indføre et fradrag for private, der investerer i iværksættervirksomheder. Det sker som opfølgning på et forslag fra DVCA. Læs debatindlæg af Jannick Nytoft i Børsen.

Side 1 af 32  > >>