Nyheder

Børsen: Vækstlagets aktier slår de store
11. mar. 2014
Størrelsen betyder noget. Også i investeringsverdenen. Her kan de små godt slå de store, skriver Gregers Kronborg, ventureudvalgsformand, og Jannick Nytoft, adm. direktør, i DVCA.
Ny medarbejder i DVCA
05. feb. 2014

DVCA - Brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels - har ansat Ursula Taylor Rechnagel som senior kommunikationsrådgiver pr. 1. marts. Hun får ansvaret for DVCAs kommunikations- og presseaktiviteter.

Jyllands-Posten: Iværksættere snydes for milliardinvesteringer
23. dec. 2013

Debatindlæg af Jesper Jarlbæk, business angel og næstformand i DVCA og Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA

Den skadelige iværksætterskat har nu gennem en årrække dræbt iværksætterdrømme på stribe. Som en konsekvens af skattens ødelæggende effekter fjernede man fra politisk hold i januar 2013 endelig iværksætterskatten på avancer. Danmark har dog fortsat en iværksætterskat på udbytter, der hvert år bremser omkring 600 mio. kr. investeringskroner. Penge, som danske business angels ellers ville have investeret i nystartede virksomheder.

Børsen: Forfærdelig førsteplads
03. dec. 2013
Debatindlæg af Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA - den danske venture- og kapitalfondsforening

Endnu en gang indtager Danmark en førsteplads i Nordens højeste kapitalskat. Som påpeget af cheføkonom Mads Lundby Hansen, Cepos, i Børsen, har Danmark en samlet selskabs- og aktieindkomstskattesats på 56,5 pct., hvilket er markant højere end alle vores nordiske naboer.
De 7 ting du tror, du ved om business angels
21. nov. 2013

Side 1 af 16  > >>