Nyheder

Berlingske Business: Danske iværksættere taber kamp om kapital
18. jul. 2016

World Economic Forums årlige IT-rapport konkluderer, at danske iværksættere har markant sværere ved at finde finansiering til deres gode ideer end resten af Skandinavien. I rapporten placeres Danmark som nummer 72, når det gælder iværksætteres adgang til risikovillig kapital.

Børsen: Business angels smider mia i iværksættervirksomheder
29. jun. 2016
Der bliver lagt rekordhøje summer i dansk iværksætteri fra business angels. Det er med til at afhjælpe vækstkrisen, fortæller Jesper Jarlbæk, næstformand i DVCA.
Jyllands-Posten: Christian Frigast advarer: Det er nemt at vælge Danmark fra
21. jun. 2016
Christian Frigast, adm. partner i Axcel og næstfomand i DVCA er bekymret på Danmarks vegne i en tid, hvor der ellers er høj aktivitet blandt kapitalfondene. Det skriver Jyllands-Posten.
Jyllands-Posten: Kapitalfonde i topform til opkøb
21. jun. 2016
Kapitalfondene køber op af danskevirksomheder som aldrig før. 2015 blev et rekordår med investeringer på 36,5 mia. kr. Det skriver Jyllands-Posten på baggrund af DVCA's årsrapport 2015/16.
TV2 News: Interview med Ole Steen Andersen
16. jun. 2016

Det er for lidt risikovillig kapital i Danmark, og det hæmmer finansieringen af innovative start-ups. Sådan lyder kritikken fra Sillicon Valley-investorer i Børsen. TV2 har interviewet Ole Steen Andersen om problemstillingen.

Side 1 af 33  > >>