Nyheder

Børsen: Norsk statsfond klar til danske milliardopkøb
02. sep. 2014
Den norske statsfond Argentum skruer efter kæmpeafkast kraftigt op for investeringerne i Danmark - i både danske virksomheder og i kapitalfonde.
Medwatch: De danske venturefonde investerer mere i life science
29. aug. 2014

En ny undersøgelse fra venturefonden Seed Capital viser, at de danske venturefonde har investeret langt flere penge i danske life science-virksomheder i årets første seks måneder sammenlignet med de foregående år.

Børsen: Udenlandsk kapital strømmer til venturefonde
27. aug. 2014
Venturefondene oplever en stigende tilgang af udenlandske investorer, der vil ind i danske porteføljeselskaber. Markedet er blevet modnet, lyder forklaringen.
Medwatch: Skattekreditter har tilskyndet til yderligere investeringer
26. aug. 2014

En undersøgelse foretaget af PwC for DVCA blandt venturefondenes porteføljeselskaber viser, at de udvidede skattekreditter har medført yderligere forsknings- og udviklingsaktiviteter hos størstedelen af selskaberne. Der er dog fortsat plads til forbedringer.

Børsen: Venture kræver tålmodighed
18. aug. 2014
Alt godt kommer til den, som venter, lyder et gammelt ordsprog. Vækstfonden vil dog nu skærpe kravene til venturebranchen, skriver Ole Steen Andersen, formand, Gregers Kronborg, næstformand, og Jannick Nytoft, adm. direktør, DVCA.

Side 1 af 17  > >>