Nyheder

Virksomheder fortsætter væksten efter de sælges af en kapitalfond
22. jun. 2015

De danske virksomheder, der siden årtusindeskiftet er blevet købt og senere solgt af en kapitalfond, er fortsat med at vokse og skabe værdi for den nye ejer. Det viser den første danske analyse af området, der er foretaget af DVCA, brancheforeningen for venture- og kapitalfonde.

DVCA præsenterer opdaterede retningslinjer for kapitalfonde
18. jun. 2015

DVCAs kapitalfondsudvalg og formandskab har i foråret 2015 opdateret retningslinjerne for aktivt ejerskab og åbenhed i kapitalfonde.

Børsen: Sådan kickstartes et velfungerende børsmarked
20. maj. 2015

Der er udbredt enighed om, at Danmark har et problem med et svagt børsmarked for vækstvirksomheder. Der er behov for at kickstarte børsmarkedet for små- og mellemstore virksomheder. Løsningen kan være en aktiesparekonto efter svensk forbillede, skriver Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA, og Gregers Kronborg, formand for ventureudvalget i DVCA, i et debatindlæg i Børsen i dag.

Regnefejl i Jyllands-Postens dækning af kapitalfonde
27. apr. 2015
Over påsken har Jyllands-Posten i en artikelserie fokuseret på kapitalfonde. Selvom avisen har rejst relevante debatter, er der dog også flere grundlæggende misforståelser i historierne, der har forplumret diskussionen.
Radio24syv: Kan private investere i venture- og kapitalfonde?
24. apr. 2015

Hvad er en kapitalfond? Og kan private investere i venturefonde? Det var blandt andet de spørgsmål, som DVCAs adm. direktør Jannick Nytoft svarede på, da han deltog i radioprogrammet Millionærklubben på Radio24syv fredag den 24. marts.

Side 1 af 22  > >>