Nyheder

Debat: Sæt skub i skattereduktionen
13. jan. 2016
Vi danskere har nogle af de højeste skatter i verden. Forklaringen er måske, at at vi er verdens bedste til at finde forklaringer på, hvorfor skatten ikke skal sættes ned. Læs debatindlægget af Jannick Nytoft i Børsen.
Finans: Danmark risikerer iværksætterflugt uden mere risikovillig kapital
06. jan. 2016
Danmark mister dygtige iværksættere til udlandet pga. finansieringsproblemer. Skal vi beholde flere af vores talenter selv, kræver det, at vi letter aktieskaterne til svensk niveau. Det siger Jannick Nytoft til Finans.
Debat: Pensionssucces står i vejen for børsmarkedet
28. dec. 2015

Vores skattesystem har samlet stort set al opsparing i store kaser og fonde, som kun kan få økonomi i large cap-investeringer. Det hæmmer investeringerne i small- og midcap segmentet. Læs debatinglægget af Gregers Kronborg i Børsen.

Debat: Fromme håb til en reform af erhvervsbeskatningen
22. dec. 2015
Hvis Danmark skal blive et ægte investeringsland, skal vi ikke brandbeskatte iværksættere eller gøre det for svært at tiltrække risikovillig kapital. Det er budskabet fra Jannick Nytoft i et debatindlæg i Berlingske Business.
Debat: Vi skal ud af lavvækstfælden
14. dec. 2015
Vi kan bryde ud af lavvækstfælden og gøre Danmark til et mere attraktivt investeringsland. Det skriver Ole Steen Andersen og Jannick Nytoft i et debatindlæg i Børsen.

Side 1 af 28  > >>