Nyheder

Børsen: Sådan kickstartes et velfungerende børsmarked
20. maj. 2015

Der er udbredt enighed om, at Danmark har et problem med et svagt børsmarked for vækstvirksomheder. Der er behov for at kickstarte børsmarkedet for små- og mellemstore virksomheder. Løsningen kan være en aktiesparekonto efter svensk forbillede, skriver Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA, og Gregers Kronborg, formand for ventureudvalget i DVCA, i et debatindlæg i Børsen i dag.

Regnefejl i Jyllands-Postens dækning af kapitalfonde
27. apr. 2015
Over påsken har Jyllands-Posten i en artikelserie fokuseret på kapitalfonde. Selvom avisen har rejst relevante debatter, er der dog også flere grundlæggende misforståelser i historierne, der har forplumret diskussionen.
Radio24syv: Kan private investere i venture- og kapitalfonde?
24. apr. 2015

Hvad er en kapitalfond? Og kan private investere i venturefonde? Det var blandt andet de spørgsmål, som DVCAs adm. direktør Jannick Nytoft svarede på, da han deltog i radioprogrammet Millionærklubben på Radio24syv fredag den 24. marts.

Den Offentlige: Opgør med 5 myter om kapitalfonde
11. mar. 2015

Frygten for kapitalfonde er overdrevet og skadelig for vækstdebatten, skriver netmediet Den Offentlige, der gør op med 5 myter om kapitalfonde.

Jyllands-Posten: Har kapitalfonde brug for statslige investeringskroner?
13. feb. 2015

De store kapitalfode har nemt ved at rejse penge i markedet lige nu, og derfor burde pengene fra en kommende Dansk Vækstkapital II investeres andre steder, lyder kritikken i en artikel på Finans.dk. DVCAs administrerende direktør Jannick Nytoft forklarer, hvorfor DVCA bakker op om, at Dansk Vækstkapital II fortsat også investerer i store fonde.

Side 1 af 22  > >>